Reforma d’un paller al Montseny

Ara ja fa temps varem fer una proposta per reforma un paller. Voliem dotar-lo de la comoditat d’un apartament, amb un estar-menjador-cuina a la planta baixa al voltant d’una llar de foc i un estudi i una habitació a la part de dalt. Per falta d’espai varem decidir situar l’inodor al sotaescala per poder ventilar-lo, i el rentamans i la dutxa se sitúen a l’habitació. Un petit refugi on disfrutar de la vida!

els graners annex

Anuncis

Posted on 08/04/2014, in Estudis and tagged , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: