Sketch | mutge arquitectes | Self efficient home #1

Comencem un nou avantprojecte de casa autosuficient a l’Ametlla del Vallès. Els paràmetres d’entrada són un bon solar, bastant planer, orientat a sud, amb una intensa vegetació de pi dels boscos originals. Malauradament s’hauran de talar els que coincideixin amb la casa més una franja de 1,5 metres perimetral, tot i així es replantaràn. El problema és que el pi és de fulla perenne, així que tots els arbres del sud redueixen bastant la captació solar de la planta baixa a l’hivern. La proposta inicial pretén escalonar l’edifici per així maximitzar la captació sud de la planta primera i obrir un pati a la part central amb la part sud-est oberta per tenir més metres quadrats de captació amb una inclinació de 23 a 30 graus i replantar espècies de fulla caduca de manera estratègica. Seguirem penjant cosetes!

 

Anuncis

Posted on 10/12/2013, in Estudis and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: